Början av veckan kommer att bli magisk för detta stjärntecken på jakt efter kärlek!

Ja, du läste rätt! Den infödda i Vattumannen kommer att leva en exceptionell period ur sentimental synvinkel från början av denna vecka. Faktum är att planetariska energier är särskilt gynnsamma för kärlekslivet i detta lufttecken.

Venus och Mars i harmonisk aspektMagiskt stjärntecken

Till att börja med är Venus och Mars för närvarande i mycket fördelaktiga positioner för Vattumannen. Deras allians skapar ett klimat som främjar dejting, flirta och nya kärleksäventyr. Denna astrala konfiguration ger dem också mer självförtroende och karisma, vilket gör dem särskilt attraktiva för andra.

Månen till stöd

Dessutom kommer månen att passera i början av veckan i ett väntecken av Vattumannen, vilket multiplicerar deras känslomässiga och intuitiva förmågor. Vattumän kommer därför att vara mer uppmärksamma på sina känslor och kommer att ha mer förtroende för sin instinkt att ta vara på de möjligheter som kommer att presentera sig för dem.

Nycklarna till att fullt ut njuta av denna period

För att på bästa sätt utnyttja denna gynnsamma astrala situation infödda i Vattumannen Uppmanas att följa dessa tips:

  • Våga kliva ut ur din komfortzon: Nya upplevelser och oväntade möten kommer att vara på mötet, så det är viktigt att inte tveka att öppna sig för andra och att fullt ut leva dessa magiska stunder.
  • Lita på din intuition: månen är i stöd, Vattumannen kommer att kunna lita på sina instinkter för att göra rätt val och beslut i sitt kärleksliv.
  • Dra nytta av möjligheterna: tack vare Venus och Mars positiva inflytande är chansen att uppleva en intensiv och spännande kärleksaffär stor. Detta tillfälle får därför inte gå förlorat och varje tillfälle måste tas vara på med entusiasm och beslutsamhet.
Om samma ämne :  Reflektionsvecka: planeterna bjuder in dessa 3 astrologiska tecken att göra lager!

Kort sagt, Vattumannen Ha alla kort i handen för att leva en vecka rik på kärlek och intensiva känslor. Allt de behöver göra är att dra full nytta av dessa fördelaktiga energier för att hitta eller stärka sin sentimentala lycka.

mm
skriven av Annika